serviciiActivitatea noastra este specializata pe transportul rutier de marfuri in spatiul Uniunii Europene.  Cu predilectie efectuam achiziiti si livrari de marfuri in/din Romania, insa putem realiza si transport intra UE, in special intre urmatoarele tari: Italia, Franta, Spania, Austria, Elvetia, Germania, Belgia, Olanda, Luxemburg.

Transportul este asigurat de camioanele proprii, prelate decopertabile EURO 6, aflate intr-o stare excelenta de functionare.

Acestea sunt completate de camioanele partenerilor nostri traditionali, care au fost selectati cu atentie.  Partenerii nostri ne pot pune la dispozitie o mare varietate de camioane: prelate decopertabile, mega, carosat, camionete, sprintere, precum si camioane agabaritice, ADR si cu temperatura controlata.

In functie de solicitarea clientului, putem asigura transport complet sau partial. Livrarea se poate efectua in regim normal sau de urgenta.

Pentru ca transportul sa se efectueze in conditii optime, expeditorii  asigura o informare permanenta a clientului si monitorizeaza cu deosebita grija toate etapele transportului .  Si aceasta deoarece satisfactia partenerilor nostri este cea mai importanta misiune a companiei AMV Eurotranslog SRL.

Aceasta misiune este infaptuita in fiecare zi de o echipa tanara, dinamica si entuziasta. Membrii echipei se disting printr-o gandire inovativa si flexibila, specializata pe nevoile fiecarui client. Toti expeditorii sunt vorbitori de limbi straine de circulatie internationala, astfel incat sa mentina in orice moment o colaborare stransa cu partenerii nostri din Europa.